T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Projelerimiz

May

E COOK BOOK

May

Eco Smart School Eramus+ projemizin e twinning ayağı da okulumuzda 9 Türk 1 Fransız ortağımızla devam etmektedir.

Nis

Projemizin içeriği:

Yeryüzünün ilk öğretmenleri peygamberler insanın hayatını anlamasını sağlayan tek önderler olmuşlardır. Her peygamber gönderildikleri kavme yol göstermiş, insanların hem dünya hem ahiretlerini kurtarmaları için onlara dinlerini öğretmişlerdir. Peygamberlerin görevi sadece insanlara dini öğretmek olmamış aynı zamanda her hareketleriyle insanlara örnek olmuşlardır. İnsan ilişkileri, aile hayatı, ahlak vs. alanlarında davranış şekillerini peygamberler öğretmiştir.

Bu nedenle insanların giderek ahlaken yozlaştığı modern dünyada peygamber hayatını öğrenmek, onların hayatından dersler çıkarmak ve ahlaklarından hayatımıza örnekler almak amacıyla " Yolumuzu Aydınlatan Kandiller" projesini tasarladık.(2022)

Mrt

Eco Smart School projemiz 9 Türk 1 yabancı ortağıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Mrt

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında yaptığımız projemiz sağlıklı yeme alışkanlığı ile sağlıklı kalabilme bilinci olusturma ile ilgilidir.Saglikli atıştırmalık tarifleri yazıyor, birbirimizle paylaşıyor, pisirip hazırlıyoruz.Egleniyor ,öğreniyor ve pişiriyoruz!

About the project

This project is about making a knowledge about being healthy with having healthy eating habits. Snacks may not necessariliy have to be harmful.we would like to develop this topic in a fun and interesting way. If exploring food from all over the world can be fun, we also would like to think about something that we usually forget: how healthy are snacks in general?

Mrt

26 Ekim 2022 tarihinde başlayan projemizin ismi Stronger Together ortaklarımızla çalışmalarına devam etmektedir.

Mrt

Öğrencilerimizde,çevre bilincini geliştirmek,çevre kirliğininin önüne geçmek adına,atıkları dönüştürülebilir hale getirmek ,gereğinden fazla elektrik ve su tüketimini engellemek,iklim değişikliğinin tarımsal zararının önüne geçmek için bilgi iletişim teknolojilerinden faydalanarak etkinlikler yapmak ve bu sayede öğrencilerimizde farkındalık yaratmak amacıyla projemize başladık. 15 Ocak 2022 tarihinde başlayan projemizde 9 Türk 1 yabancı ortağımız bulunmaktadır.
Projemiz 5 aylık bir süreçte gerçekleşecek olup,Multidisipliner bir anlayışla etkinliklerimizi işbirlikçi olarak gerçekleştiriceğiz.Etkinliklerimize projemizin onayından sonra tüm ortaklarla beraber karar vererek ayrıntılı bir şekilde planlamamızı yapacağız.