T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ ALANI DENİZ MAHSULLERİ WORKSHOP ETKİNLİĞİMİZ

Thailand’ta bir Türk restoranın Exucutive şefliğini yapmakta olan Furkan COŞAR şefimiz, okulumuz Yiyecek Ve İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerine deniz mahsulleri konumuz için ziyarette bulundu. Öğrencilerimize ahtapot, karides, midye ve balık çeşitlerinden tabaklar çıkartarak öğrencilerimiz ile faydalı bir workshop etkinliğini gerçekleştirmemizde katkı sağladı. Kendisine okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 29-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 15:08 - Görüntülenme: 70
  Beğen | 0  kişi beğendi